Përshëndetje

Surbek

Përshëndetje
Ju lutem, i kushtoni vëmendje të veçantë mesazhit tim, ju lutem, ju merrni këtë mesazh në lidhje me dëshirën time për të dhuruar trashëgiminë time
Në të vërtetë, vendosa të dhuroja trashëgiminë time pas gjendjes shëndetësore
Emri im është MARINA SURBEK, frëngjisht, kam një tumor të fytit
Pra, për të pasur një pushim të qetë, vendosa të dhuroja trashëgiminë time me miratimin e Pastorit tim
Unë jam aktualisht në AJACCIO HOSPITALIZER CENTER që ndodhet në Rusi ku unë jam nën vëzhgim mjekësor, ose jam në fazën përfundimtare
me një tumor në fyt. I lë 85.000 € të cilat i kam në dispozicion me mirësi për të ndërtuar një Fondacion, për të bërë shoqërore dhe humanitare
për të ndihmuar fëmijët në nevojë, jetimoret.
Ju lutem më kontaktoni për më shumë informacion në postën time: marinasurbekk@gmail.com
00
Antes de responder este tema haz el acceso o inscríbete.